Värmande mössor

 

image

Jag har sytt ett par vintermössor passande en 1,5 åring. Mössorna är fodrade med varmt fleecetyg. Tyget med myror kommer från Tyglycka och det med katter från Jonictextil. Tryckknappar från 3exter, en med matchande myra. Tyvärr har motivet på den knappen redan blivit slitet.

Mössorna är vändsydda, men går snabbt och lätt att sy. Mönstret är från boken Heilt spesiell og Jubel fast den här gången gjorde jag de utan skärm. Här har jag sytt en variant helt i trikåtyg och med skärm.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s