En räv bakom örat

Det var längesedan jag sydde. Väldigt längesedan.

När jag för väldigt längesedan sydde så var det enkla saker. Som att fålla upp en gardin ungefär. I ett infall häromdagen plockade jag fram min gamla trotjänare och bestämde mig för att sy något användbart. En tröja till yngsta sonen skulle det bli. I trikåtyg. Varför göra det enkelt för sig liksom? Det gick ganska smidigt ändå måste jag säga, men strulade såklart här och där. Bland annat fick jag till en början inte till det där med tvillingnål (aldrig testat förut). Jag blev till slut ändå nöjd med mitt nybörjarprojekt och vill genast fortsätta med nästa. Här är resultatet!

Sy barntröja

Tyget kommer från JNY. se och är jättefint tycker jag. De flesta tygerna här är av ekologisk bomull vilket känns både bra och viktigt när man kan välja. Mönstret är Minikrea och var trots dansk och/eller engelsk text lätt att följa. Den enda ändringen jag gjorde var att byta ut bandkanterna mot muddar.  Mönstret inhandlades på Fagert.se och var det riktigt snabb leverans.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s