Sophies Universe – Del 14

Min Sophie fortsätter att växa och målsnöret börjar faktiskt närma sig. Jag har virkat klart 14 delar (av totalt 18) och avslutat det så kallade ”fjärilsbandet”. Sophie har blivit fyrkantig igen vilket jag gillar. Tycker det är både lättare och roligare med fyra istället för åtta sidor. Liksom mindre att hålla reda på. Jag kommer snart behöva köpa ytterligare några nystan Tilda från Svarta fåret, men det blir sista påfyllningen innan min Sophie är klar.

Jag har förresten redan bestämt vad mitt nästa virkprojekt kommer bli 😉

Sophies Universe del 14

Originalmönstret finns på Look At What I Made.

2 tankar om “Sophies Universe – Del 14

  1. Attans Amalia så fin hon blir, din Sophie! Så milda fina färger som verkligen gör att alla mönster kommer till sin rätt. Vovven tycks också gilla fina filten ❤
    Hoppas du har en härlig sommar, kram Monica

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s