Ny virknål – Clover Amour

Jag är om inte ständigt så i alla fall ofta på jakt efter den ultimata virknålen. Ni vet en sådan virknål som är skön att hålla i, är lätt, låter garnet glida lagom snabbt och som möjliggör timmar av virkning utan värk.

Clover amour

Jag har aldrig testat Clover Amour trots att jag hört så mycket bra om den. Många lovordar den som den absolut bästa och skönaste virknålen. Jag har testvirkat ett tag med Addi Swing, men nu är det alltså dags att ge denna en chans. Är det någon som testat Clover Amour och vad tycker ni i så fall?

Jag köpte min för 73 kr på Perssons garner och de leverade snabbt.

 

2 tankar om “Ny virknål – Clover Amour

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s