Shakercard – Lawn Fawn

Här kommer ett födelsedagskort jag gjort med dies från Pretty Pink Posh och Simon Says Stamp. Kortet är ett shakercard med paljetter från Neat and Tangled. Stämplarna kommer från olika set, men samtliga från Lawn Fawn. Jag gillar deras enkla, men supersöta och lättanvända stämplar. Jag embossade grattisstämpeln (även den från Lawn Fawn) svart.

Shakercard Lawn Fawn

 

I made a shakercard with sequins from Neat & Tangled. I used dies from Pretty Pink Posh and Simon Says Stamp. All the stamps are from Lawn Fawn but from different sets. I really like the simple but all so cute stamps from Lawn Fawn. I emobossed the sentiment in black.

5 tankar om “Shakercard – Lawn Fawn

 1. Hej där!
  Vilket charmigt shakerkort, håller med dej om att Lawn Fawn har härlig stämplar o dies.
  Har du anmält dej till kursen hos Scrap o Hobby på söndag? Jag kommer, fast inte har jag tränat så mycket som jag tänkt…. Fast ser fram emot mer gör jag!
  Kram, Monica

  Gilla

  • Tack Monica! Jag kan tyvärr inte komma på kursen 😦 Synd, för det hade varit skoj att lära sig mer och att träffa er igen. Jag har heller inte tränat så mycket. Fast mer än innan kursen i alla fall och det är ju bra 🙂 Hälsa de andra och hoppas vi syns snart igen. Kram

   Gilla

 2. Wow, vilka superfina kort du gör! Älskar verkligen shaker-dekorationerna, har du gjort denna själv eller är det en färdig? Ser också att du är ett stort fan av Simon Says och Lawn Fawn, jag har nyss fått upp ögonen för dem och gillar dem verkligen!

  Jag har precis startat en ny scrapbookingbutik online – honeybunny.se och skulle behöva lite expertråd från någon som dig. Om du har tid och lust så får du jättegärna kika in på min sida och ge lite feedback om vad du tycker om mina produkter, om du saknar något eller om du vet några produkter/märken som du skulle vilja se i mitt sortiment. Som tack för hjälpen så skulle jag vilja ge dig 20 % rabatt på ditt första köp. Maila mig dina tankar på så skickar jag dig din rabattkod 🙂

  // Frida

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s