Tidsbrist och pysselsvacka

Under en längre period har jag haft väldigt lite tid för pyssel (och det finns en helt naturlig förklaring till det). Under de senaste veckorna har jag knappt haft någon möjlighet alls. Nej, det är faktiskt inte alltid en fråga om prioriteringar.  Viljan, lusten och kreativiteten finns här, men inte tiden och orken. Jag är övertygad om att vi alla går igenom pysselsvackor i livet och att det allt som oftast är en övergående fas. Så medan jag väntar på bättre pysseltider tänker och drömmer jag pyssel. Planerar vad och hur jag ska göra fina pyssliga saker. Jag hoppas att idéerna flödar lika friskt när jag väl har tid och möjlighet att sätta mig ned och pyssla. Något säger mig att det då den fasliga kreativitetssvackan istället sätter in. Då man har all tid i världen, men ingen lust och inga idéer. När händerna istället för som nu kliar av pysselbehov liksom blir helt slappa, utan styrsel och fullkomligt ovilliga att åstadkomma något som ens kan liknas vid pyssel. Jaja, jag hoppas på att få lite mer pysseltid snart.

Hur ser er pysselfas ut just nu?

En tanke på “Tidsbrist och pysselsvacka

  1. Tja…. just nu är det rätt många foton som ligger och väntar på att bli instoppade i PL-fickor av olika slag. En och annan ”vanlig LO” ska det också bli. Och allt måste vara klart den 4 mars, när yngsta barnbarnet fyller 4… det är lite jobbigt att skapa under tidspress, tycker jag, men det brukar ordna sej i slutänden.

    Jag hoppas att du kan skaffa dej lite tid snart och köra igång med alla projekt!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s