To Do List – Virkning

Mina kommande virkprojekt:

  • Elise sjal – Ett gratismönster på Raverly. Jag har ett blått sockgarn från Schoppel Wolle som jag tror kan passa.
  • Muscari – Även detta en sjal. Ett köpemönster från Raverly. Här kommer jag använda Elise från Järbo garn. Tror jag. Eller kanske det blir för klumpigt.
  • Vantar – Jag har länge velat testa att virka ett par vantar, men tycker det verkar så svårt. På Fridas virkblogg fick jag tips om ett par lättvirkade vantar med mönster från Panduro. Testar nog det mönstret om ingen annan har något bättre förslag? Lätt, det måste vara lätt. Vantar verkar så hopplöst krångliga ju. Massa tummar hit och dit.
  • South Bay Shawl – En sjal till. Ok, jag har snöat in lite på sjalar just nu. Jag vill jämföra det här mönstret med Elise eftersom de påminner mycket om varandra. Vilken sjal blir bäst & snyggast egentligen? Mönstret är gratis, men man måste ha ett medlemskap på Lionbrand för att få tillgång till det.

Självklart har jag minst 76 till saker jag vill virka, men en sak i taget…

Vad kommer ni virka härnäst?

En tanke på “To Do List – Virkning

  1. Ping: Elise sjal – Schoppel Wolle | Pysselhyss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s