Virknålar – Raku raku

Jag är ständigt på jakt efter den perfekta virknålen & nu har jag äntligen införskaffat Rakuraku ergonomiska virknålar. Jag har hört och läst så mycket positivt om dem att jag var tvungen att själv testa. Rakuraku är japanska virknålar och de är lite svåra att få tag på här i Sverige. Jag köpte mina från Amigurumibutiken, men jag vet att många beställer från  Ebay. Som ni ser är virknålarna dubbla, så fem virknålar ger i själva verket tio virknålar i olika storlekar. Greppet är i gummi och känns mjukt och skönt i handen. Tyvärr har jag inte hunnit testa dem tillräckligt för göra en rättvis utvärdering, men det kommer senare.

Har någon testat Rakuraku virknålar? Vilken är din favorit virknål?

Rakuraku

En tanke på “Virknålar – Raku raku

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s