Vintrigt födelsedagskort

IMG_2879

Igår tog jag en paus i minialbum tillverkningen och  gjorde jag ett födelsedagskort istället (i sista minuten som vanligt). Till kortbasen använde jag cardstock som är lite silverglittrigt.  Det syns inte så väl på fotot, men stjärnorna är upphöjda och glittrar fint. Jag använde en stencil och modellpasta samt vitt glitter med stora flagor. Grattistexten är emobossad på vellum. Runt renen som är i chipboard knöt jag en tråd och en berlock med texten ”made for you”. Jag missade i hasten att fota insidan på kortet, men det är klätt i mönsterpapper och stämplat.

2 tankar om “Vintrigt födelsedagskort

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s