Halloween lykta

Snart är det dags för Halloween och jag har gjort en fin lykta. Lyktan är gjord i  svart papper (cardstock) och vellum. Jag har knutit en rosett med ett orange band. Lyktan tänds med ett batteridrivet värmeljus. Basen till lyktan har jag klippt ut med min Silhouette Cameo och designen är gjord av Samantha Walker.

Halloween lyktaHalloween lyktaHalloween lykta

 

Soon it’s time for Halloween and I made a nice lantern. The lantern is made of  black paper (cardstock) and vellum. I have tied a bow with an orange ribbon. The lantern lit with a battery operated tea light. I used my Silhouette Cameo to cut out the design made ​​by Samantha Walker.

2 tankar om “Halloween lykta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s