Studio Sticky Back Canvas

image

Sticky Back Canvas är en självhäftande tygprodukt med många användningsområden. Jag brukar ibland använda den till mina minialbums rygg. Även om det blir hållbart med papper går det inte jämföra med tyg och just ryggen är ju extra utsatt därför väljer jag tyg stället för papper till mina större minialbum. Då kan man ju fråga sig varför just Sticky Back Canvas och inte vilket tyg som helst? Ibland använder jag ”vanligt” tyg, men då & då vill jag att ryggen ska matcha resten av pärmen som är klädd i mönsterpapper. Då är Sticky Back Canvas perfekt! Det går nämligen att ganska enkelt överföra mönstret från pappret till tyget. Du får således ett tyg med samma mönster som pappret.

Här nedan har jag överfört mönstret från ett Inkido papper (ursäkta dålig bildkvalitet).

En bit Sticky Back Canvas och ett papper från Inkidos Autumn Friendship kollektion.

En bit Sticky Back Canvas och ett papper från Inkidos Autumn Friendship kollektion.

Papprets mönster överfört till tygstyck.

Papprets mönster överfört till tygstycket.

 

Här ser ni en video hur man går till väga

 

Sticky Back Canvas går att hitta på flera ställen, men jag köpte mitt hos Kristinas scrapbooking. 

Här kan ni se hur mitt minialbum blev!

2 tankar om “Studio Sticky Back Canvas

  1. Ping: Minialbum Inkido | Pysselhyss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s