Scrapbooking – En skräpig hobby?

Någon som känner igen sig? Högar av pappersrester (för små att spara), remsor av dubbelhäftande tejp och annat smått och gott. Detta trots att jag försöker hålla ordning och stöka undan eftersom. Sonen är tveksam till min påstådda ordningsamhet och säger att jag är stökig. Jag kallar det kreativt kaos 🙂

unnamed

3 tankar om “Scrapbooking – En skräpig hobby?

  1. Jag har ett helt rum med papper och grejor från golv till tak. Det ser rent ut sagt för bedrövligt ut och just nu känner jag nästan själv att jag skulle behöva röja lite. Men gör jag det? Nä…. *S*

    Och slänga??? Nämen, det kan ju komma till nytta någon gång, juuuu!!!!

    Ha en skön söndagkväll!

    Gilla

  2. Hahaha! Det låter som hemma hos mig! Min pysselhörna har jag i hallen så jag måste försöka hålla ordning där så inte alla som kommer hem till oss tror att det är lika stökigt överallt….:) Härlig blogg du har!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s