Gatefold Shutter Card

Här är ett lite annorluna Gatefold kort jag gjort. När man öppnar kortet framträder det stämplade budskapetet. Kortets bas är cremefärgad cardstock och kortet är sedan klätt i mörkbrun cardstock och mönsterpapper. Kortet har också ett midjeband i mörkbrun cardstock med mottagarens namn i samma färger som hundbenen (midjebandet syns inte på bilderna).

Vill du också göra ett Gatefold Shutter Card finns en jättebra videotutorial här.

IMG_2354 IMG_2371 IMG_2372

This is a diffrent Gatefold card.  When you open the card a stamped message appears. The card base is cream colored cardstock and its covered in dark brown cardstock and pattern paper. Do you want to make a Gatefold shutter Card? Click here to see a great video tutorial.

3 tankar om “Gatefold Shutter Card

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s