Tri-fold shutter card

Det här var mitt allra första Tri-fold shutter card och jag kommer säkert göra fler. Jag gillar att det finns så mycket utrymme för mönsterpapper och dekorationer.

Basen är cremefärgad cardstock som jag sedan dekorerat med mönsterpapper i svart och vitt. Jag valde att ha sparsamt med andra dekorationer eftersom pappret i sig är så dekorativt.  Mönsterpappret köpte jag på Tradera för en billig slant och jag minns tyvärr varken kollektion eller tillverkare.

Jag sökte på Internet för att finna en tutorial och bara på Youtube får man alla dessa träffar när man söker på Tri-fold shutter card.

IMG_2062

IMG_2065

IMG_2063This was my very first Tri-fold shutter card and I will make more of them. I like that there is so much space for pattern paper and decorations. The base is cream colored cardstock decorated with patterned paper in black and white. Searching for Tri-fold shutter cards on Youtube will give you this hits.


 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s