Minialbum med kuvert

Jag har gjort ett minialbum konstruerat av kuvert med två olika storlekar. Kuverten som är klädda i mönsterpapper gör att albumet har många fickor och ”gömmor”. I fickorna har jag gjort fotomattor av cardstock och mönsterpapper. Sidorna är utvikbara med plats för fler foton. Pärmen är gjord av chipboard och ordentligt stadig. Bindningen känns också stabil och albumet kommer hålla för mycket bläddrande. Jag använde pappersrester jag hade hemma av Echo Parks kollektion ”Bundle of Joy”. På bilderna nedan är albumet inte helt klart. Albumet kommer dock inte få så mycket dekorationer eftersom det är till en kille i de yngre tonåren…så inget lulllull här 🙂

Jag är inte helt nöjd med albumet, men visar det ändå. Det blir en tråkig blogg om jag bara ska visa projekt jag är helt nöjd med.

 

bild-22

bild-23

bild-26

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s