Virkade grytlappar – våffelmönster

Av garnrester virkades snabbt dessa grytlappar. Eftersom de är virkade i våffelmönster blir de inte bara fina utan också tjocka och praktiska.  Jag utgick från ett mönster som jag hittade hos Made by Cecilia, men jag gjorde bland annat en annorlunda kant (virkade i stolpar om fem). Garnet är Muskat Drops. Jag minns inte vilken storlek jag använde på virknålen, men jag rekommenderar att man använder en som är något mindre än garnets anvisningar för att få grytlappen tät och tjock.

grytlapp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s